Vélemények a Termékekről

Vélemények a Promensil tablettáról

Szőlősi Andrásné, Nyíradony – Hőhullámok, Idegesség csökkentése

„Mióta a Pomensilt szedem sokkal kevésbé érzem magam idegesnek, és jobban is alszom. Ráadásul a hőhullámok is jóval kevesebbszer jelentkeznek, bár még nem múltak el teljesen.”

Szegedi Szilvia, Budapest – Jobb egészség és közérzet

„Általánosan sokkal jobban érzem magamat, mióta minden nap fogyasztom a Promensil tablettát. Bátran ajánlom a változókorban lévő nőknek, mert valóban csökkenti a menopauza kellemetlenségeit, ráadásul mindenféle mesterséges hormon nélkül.”

Oláh Erzsébet, Mogyoród – Hőhullámok elmulasztása, Nyugodt alvás

„Végre valóban sokkal jobban érzem magamat, pedig már kezdett eléggé kikészíteni a változókor és a vele együtt járó megannyi kellemetlen tünet. Ezért próbáltam ki a Promensilt, és azt kell mondjam, hogy nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal több az energiám mióta szedem, a közérzetem pedig összehasonlíthatatlanul jobb, mint előtte. A legtöbb klimaxos tünetem jelentősen enyhült, így sokkal elviselhetőbbek már a mindennapok számomra. Ráadásul nagyon örülök neki, hogy mindezt egy teljesen természetes szer érte el, és így az egészségemet sem kell féltenem. Egyszóval köszönöm ezt a remek terméket, melyet biztosan folyamatosan fogok fogyasztani a jövőben is.”

Kulcsár Ágnes, Pécs – Hőhullámok, Hangulatingadozások csökkenése, Jobb alvás

„A hőhullámok már csak minimális mértékben jelentkeznek nálam, csakúgy ahogy a hangulatingadozások. Az alvás is nyugodtabb a Promensil szedése óta, igaz még lehetne jobb, de folytatom a szedését, mert nagyon biztatóak az eddigi eredmények.”

Nemes Krisztina, Hódmezővásárhely – Energiaszint-növekedés, Jobb közérzet

„Rendkívül elégedett vagyok a Promensil hatásaival, főként mióta napi 2 tablettát szedek be, mivel nekem nagyon erőteljesen jelentkeztek a hőhullámok, amik rendszeresen fel is ébresztettek éjszakánként. De ez már csak a múlt, mert végre újra nyugodtan át tudom aludni az éjjeleket, és a nappalok is sokkal elviselhetőbbek már, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok a Promensilnek.”

Vigh Attiláné, Solymár – Menopauza tüneteinek enyhítése

„Jó néhány egyéb szert próbáltam már ki a menopauza tüneteinek enyhítése céljából, de a Promensil vált be a legjobban nálam. Ezért ajánlottam jó szívvel a barátaimnak is, és náluk szintén jó eredményeket ért el, és nem okozott semmilyen hátrányos hatást sem. Úgyhogy úgy tűnik, ez egy valóban hatásos természetes szer, amit megéri kipróbálni minden változókorban lévő nőnek.”

Kiss Jánosné, Szolnok – Éjszakai izzadás, Hangulatingadozások csökkentése

„Már majdnem 3 éve szenvedtem az éjszakai izzadástól. Ezalatt az idő alatt sok más természetes terméket próbáltam ki, de valahogy egyik se váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Aztán egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe a Promensilt. A korábbi kudarcok után úgy voltam vele, hogy végülis egy próbát megér, bár sok reményt nem  fűztem már hozzá. Körülbelül 1 hónap kellett ahhoz, hogy elkezdjen észrevehető mértékben csökkenni az éjszakai izzadásom, és át tudjam újra aludni a teljes éjszakákat. Természetesen tovább szedtem és a 3. hónap végére tejesen megszüntette az éjszakai izzadást. A többi klimaxos tünetem is szépen enyhíti, a hangulatingadozások is jóval ritkábban törnek már rám, szóval elégedett vagyok vele, és folyamatosan szedem. S bár tudom, hogy mindenki másként éli meg a változókort, de azt hiszem, hogy minden nőnek érdemes kipróbálnia a Promensilt, mert valóban segít enyhíteni a menopauza alatt jelentkező kellemetlenségeket, ami bizony az én életemet is jelentősen jobbá tette.”

Réti Judit, Orosháza – Éjszakai izzadás, Jobb közérzet

„Két évvel ezelőtt kezdtek el nálam jelentkezni a menopauza tünetei, de fél évig nem ismertem fel, hogy ezek már a változókor jelei, aztán persze nyilvánvalóvá vált a dolog. Majd egyre erőteljesebb tünetek jelentek meg, ezért elkezdtem keresni valamilyen természetes megoldást. Nekem a legnagyobb problémát az éjszakai izzadás jelentette, mert nagyon zavaró és kiszámíthatatlan volt, ráadásul másnap fáradttá és levertté váltam miatta. De szerencsére már nincs ilyen problémám hála a Promensilnek, így végre nyugodtan át tudom aludni az összes éjszakát, és nappal is sokkal jobban érzem magamat. Hatalmas segítség ez számomra, köszönöm!”

Vélemények a Tiszta Méhpempőről

Bártfainé Szakály Emese, Kecskemét – Hőhullámok, Izzadás

„60 éves vagyok. A változókor tünetei ahogy édesanyámnál úgy nálam is az átlagnál erőteljesebben jelentkeznek. Hormonpótló készítményeket sajnos nem szedhetek, más okokból kifolyólag. Barátnőm javasolta a méhpempő használatát. Nagyon nagy segítséget jelent számomra a méhpempő, amikor szedem, teljesen megszünnek a tünetek. Nincs többé hőingadozásom és kevésbé izzadok. Minden idősebb hölgynek tudom ajánlani.”

Golecz Hédi, Budapest – Immunerősítő, Allergia, Frissesség, Emésztés

„Most fogom 4.alkalommal megvásárolni a méhpempőt. Rengeteg jót olvastam, hallottam róla, ezért határoztam úgy, hogy kipróbálom, bízom benne, hogy segíteni fog abban, hogy mihamarabb megérkezzen a kistesó :)immunerősítő hatását érzem, mert nem kaptam el múlt hónapban a Páromtól a náthát, és az allergiám is jóval enyhébben jelentkezett szeptemberben, mint szokott. Mindemellett talán abban is segít, hogy a kevés alvás ellenére ne érezzem magam kimerültnek, fáradtnak és 100%-osan helyt tudjak állni, mint anya a kislányom számára. Úgy vettem észre, az emésztésemre is jó hatással van. Mindenkinek teljes szívből ajánlom. Én minden reggel éhgyomorra eszem 1-1,5 gr-t, magában az adagoló kanalat használva, nem keverem mézbe, noha először úgy terveztem, mivel az ízéről azt olvastam, nem éppen finom. De nem vészes, nem olyan borzasztó, meg lehet szokni.”

Czinege Éva, Sződ – Hormonháztartás 

„Egy jó ismerősöm ajánlása miatt kezdtem el kúraszerűen fogyasztani a méhpempőt menstruációs zavarok miatt.Nagyon tudom ajánlani az ilyen problémával szenvedő nőknek, mert nekem 4 hónap után komoly eredményeket sikerült elértem és ezt csak a méhpempőnek köszönhetem.”

Dudás Viktória, Debrecen – Hormonháztartás, Immunerősítés, Szemek 

„A méhpempő egy nagyon jótékony hatású természetes anyag. Kiválóan hatott mind a hormonháztartásomra mind pedig az immunrendszeremre valamint a szemem is javult egy negyedet. Ennek köszönhetően a családom minden tagja elkezdett egy kúrát!”

Kiss Margit, Üröm – Közérzet, Petefészek, Jobb étvágy

„Nagyon hatásos volt a petefészek problémámra, sokkal jobb lett a közérzetem , és kedély állapotomon is javított ! a párom is szedte , neki is sokat segített a közérzetén ,a gyermekem is szedte és sokkal jobb lett az étvágya, mindenki csak dicsérni tudja a családomba ! most baba projektbe fogtunk , és a reflexologus felhívta a figyelmemet hogy kezdjem el a szedését megint ! az idegrendszerre is nagyon hatásos , mivel én sok hormonkezelést kapta és eléggé kikészült az idegrendszerem, amikor elkezdtem szedni sokkal nyugodtabb lettem, az emésztésem és az anyagcserém is rendbe jött ! szóval csak pozitív hatásokról tudok beszámolni , csak jót tudok írni , és mindenkinek ajánlóm akivel beszélek !örülök hogy kipróbáltam és továbbra is szeretném használni , és annak meg még jobban őrülök hogy ajándékba kapok még 2×25 gramm méhpempőt mert ugyan is nagy segítség ebben a nehéz világban ! köszönöm és várom hogy újra elkezdhessem szedni ! remélem hogy segíteni fog a baba projektben ! üdvözlettel : Kiss Margit”

Vélemények a Zafír Barátcserje Kapszuláról

Kocsisné Varjú Katilin, Tapolca – Hőhullámok

„Az első évben, amikor a menopauza szakaszába „értem”, rendszerint hőhullámaim voltak. Ezek 1-1 órán át tartottak, majd mérséklődtek, végül pedig kezdődtek újra. Még 1 hete se szedtem a barátcserjét, máris éreztem, hogy a hőhullámok korábbi gyakorisága és erőssége lecsökkent. Hónappal később már jelentősebb javulást tapasztaltam, alig-alig ismétlődtek a korábbi panaszaim.”

Gál Éva, Szigetszentmiklós – Premenstruációs tünetek enyhítése

„A premenstruációs tünetek az én esetemben elég mély depressziót idéztek elő. Amolyan antidepresszánsként, a tünetek kezelésére kezdtem el fogyasztani a barátcserjét. Hallottam ugyanis, hogy a női hormonok szintjét képes egyensúlyba hozni, továbbá segíthet abban, hogy a menstruáció előtti napok hasonlóan panaszok és fájdalmak nélkül teljenek el, mint bármely más nap… Határozottan hiszem, hogy a barácserje kapszulák segítettek abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyek, a belső szorongás és feszültség pedig lecsökkenjen. Ajánlani tudom azoknak, akik a menstruáció előtti időszakot hasonlóan szenvedve élik meg, mint én!’

Takácsné Erika, Nincs megadva – Menopauza

„Akkor vettem meg az első barátcserje adagomat, amikor olvastam róla az egyik nőknek szóló, egészségkalauzban. A cikkben hormonok szintjét, valamint a menopauzát szabályozó, kiegyensúlyozó hatásairól írtak. Mielőtt elkezdtem volna a barátcserjét fogyasztani, a ciklusom 1-2 hónapig kihagyott, a továbbiakban aztán rövid időn belül (ha jól emlékszek vissza 2-3 hét volt), hogy úgy mondjam, minden visszatért a normál kerékvágásba!”

Jessica Godino – ’Red Moon Herbs’ alapítvány társalapítója – A barátcserje jelentőségéről

„A barátcserje nőgyógyászati pozitív hatásai közel 2000 éves gyógyítói tapasztalatokon alapulnak. A modern, kiterjedt klinikai vizsgálatok is igazolják, hogy nőgyógyászati szempontból igen jelentős gyógynövényről van szó! Normalizálja az agyalapi mirigy működését, ezáltal ösztönzi a progeszteron és ösztrogén hormonjainak a termelődését, szabályozza a két legfontosabb női hormon szintjét.
Egy normális menstruációs ciklus idejéne az ösztrogén szintje az ovuláció előtt magasabb, a progeszteroné pedig utána. A nők többsége nem veszi észre időben, hogy a hormonok szintje elmozdult, és ilyenkor alakulhat ki a PMS, vagy a menopauza tünetegyüttese. (…) A barátcserje különösen jó hatással van a progeszteron szintjére! ”

Dr. Deli Balogh Ildikó – szülész-nőgyógyász szakorvos – Premenstruációs szindróma

“A barátcserje termése mérsékli az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit, ezért olyan panaszok esetén is alkalmazható, amelyek már akár egy-két héttel a menstruációs ciklus előtt kezdődhetnek, a vérzést követően pedig maguktól meg is szűnnek! A testi és lelki panaszok egyértelműen ide sorolhatunk. Ezek mindegyike (fejfájás, türelmetlenség, bőrirritációk, lahasi panaszok, mellkasi fájdalmak stb.) jelentősen megnehezítheti a mindennapok jól megszokott életvitelét, életstílusát (…)”