Képgaléria

A Promensil tabletta rendkívül nagy segítséget jelenthet a hölgyeknek a változókor időszakában a menopauzális tünetek enyhítésében és akár megszüntetésében.

A Promensil a benne található vöröshere izoflavonok és fitoösztrogének segítségével képes visszaállítani a felborult női hormonháztartás egyensúlyát, mivel ezek a természetes flavonoidok és növényi hormonok pótolni tudják az érett női szervezetben jelentősen lecsökkent ösztrogén hormont és annak egészséget védő hatásait.

Ezáltal a Promensil jelentősen enyhítheti az olyan kellemetlen és kínzó változókori tüneteket, mint a hőhullámok, a nyugtalan alvás, a fokozott izzadás, a hangulatingadozások vagy akár a hüvelyszárazság.

S mindeközben hatékonyan védi a női szervezet egészségét is, így hozzájárul a csontok épségének megőrzéséhez, a szív-és érrendszer egészségének támogatásához, valamint szerepet játszik a koleszterin megfelelő szinten való tartásában is.

Ráadásul mindezeket a jótékony és egészségmegőrző hatásokat teljesen természetesen, szintetikus hormonok nélkül éri el, továbbá semmiféle mesterséges összetevőt, tartósítószert, színezéket sem tartalmaz, így káros mellékhatások okozása nélkül segít a változókorban lévő hölgyeknek megszabadulni a menopauza kellemetlen tünetegyüttesétől.

torolni
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni